95/12/3
4:47 ص
««« قسمت اول »»»
براساس تئوری و عملکردهای سیاسیون میتوان :
4 جریان «اصلی» که به بدنه حاکمیت نظام جمهوری اسلامی ایران وصل میباشند را نام برد :
1 = اصولگرایان 2 = اصلاح طلبان
3 = محافظه کاران 4 = مستقل ها
برخی از کارشناسان نیز معتقدند که عرصه سیاسی به این چهار جریان ختم نمی شود بلکه پس از فتنه 88 مشخصاً تعداد 9 جریان «فرعی» دیگر متولد شده که با توجه به شخصیت فردی ، خانوادکی ، سیاسـی و حتی اجتماعـی و اقتصادی و ... در عرصه سیاسی ظاهر میشوند که عبارتند از :
1 = اصولگراهای محافظه کار 2 = اصولگراهای اصلاح طلب
3 = اصولگراهای مستقل 4 = اصلاح طلبان اصولگرا
5 = اصلاح طلبان محافظه کار 6 = اصلاح طلبان مستقل
7 = محافظه کاران اصولگرا 8 = محافظه کاران اصلاح طلب
9 = محافظه کاران مستقل
نکته اول : تاکنون برخی ازاین دسته بندی ها شناخته شده و برخی دیگر تنهادرمحافل سیاسی ، آن هم بطور غیررسمی از آنان یاد میشود .
نکته دوم : جریان حاکم در قوه مجریه که سال 92 وارد این قوه شده اند به به جریان « اعتدالی ها » معروف شده اند اعتدالی ها از میان جریانهای 9 گانه یارگیری نموده و خود را به این نام خوانده اند . چگونگی ها و چرایی های تولد اعتدال مبحث جداگانه ایی است که در هفته های پایانی قبل از انتخابات 96 به آن پرداخته خواهد شد .
نکته سوم : ممکن است کسی یا کسانی مدتی در یک اردوگاه فعال باشند اما پس از مدتی به اردوگاه دیگری کوچ کنند . اردوکشی افراد از یک جریان به جریانی دیگر رسمی دیرینه در مرام سیاسیون است که پس از هر شکست یا پیروزی عملیاتی می شود .
نکته چهارم : در میان هریک از جریانهای موجود مرام سیاسی برخی ها با هم نزدیگ و برخی از هم فاصله و حتی متضاد میباشند .
نکته آخر : ریزشهای سیاسیون از بدنه نظام دلایل گوناگونی دارد که در مباحث بعدی به آنها پرداخته خواهد شد .
گاهی برای خودم یه چیزایی می نویسم . و بعضی مطالب را تو وبلاگم بارگذاری می کنم. وبلاگ نویس نیستم فقط دوست داشتم برای خودم وبلاگ داشته باشم.