90/4/6
3:32 ص
اندیشه مهدویت که ریشه در باورهای مذهبی اکثریت مردم این مرزو بوم دارد پس ازپیروزی انقلاب اسلامی ایران بویژه در طول هشت سال دفاع مقدس با واژه هایی چون : آخرالزمان ، علائم ظهور، حـکـومت عـدل الـهی ،انتظار فرج ، ندبه ...... و زمینه سازان حکومت جهانی یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) توسط اندیشمندان عرصه علوم اسلامی از لابلای احادیث و روایات استخراج و از طریق سخنرانی ها ، روزنامه ها و نشریات طبقات مختلف جامعه در میان توده مردم منتشر گردید .
تا جایی که سعی بر آن بوده تا با تحلیل ها و ذکر احادیث و روایات به مستمع و مخاطب متذکر شوند که انقلاب اسلامی ایران از الطاف الهی و زمینه ساز قیام و حکومت حضرت صاحب الزمان (عج ) است. که شاهد این ادعا می تواند شعارهایی چون : خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار و یا خدایا خدایا تا انقلاب مهدی ازنهضت خمینی محافظت بفرما باشد که گوشه هایی ازعمق باورها در این راستا می باشد .
البته گستره ی اندیشه مهدویت پا را از چند شعار نمادین و یا جلسات سخنرانی فراترگذاشته و در جبهه های جنگ کاربرد عملی به خود گرفت به حدی که رزمندگان اسلام فرمانده اصلی خود را قائم آل محمد (ص) قلمداد می کردند . و بالاترین افتخار یک رزمنده یاد کردن او بعنوان سرباز امام زمان (عج)بود .
این اندیشه که به مرور زمان بنام فرهنگ مهدویت در جامعه شناخته شد در ابعاد و اشکال گوناگون توسط کارشناسان و علاقمندان سطوح مختلف ادامه و گسترش یافت.
البته در این یادداشت از میزان کمی و کیفی کارها در گذشته عبور کرده و باطرح چند پرسش طلب مساعدت و چاره جویی از فعالان عرصه مهدویت می نمایم .
درعصرسرعت اطلاعات و اخباردر کنار سرعت ابداع و اختراعات و همچنین درعصرتکامل تکنولوژی که تمام کره خاکی را به میدان رقابت و به نوعی هم به میدان کار و زار مبدل نمود فرهنگ جوامع گوناگون از اولین سنگرهایی است که مورد هجوم قرار می گیرند. و اگر برای درهم شکستن اراده و باورهای ملل مختلف نقشه های از پیش تعیین شده ایی در کار باشد پیشاپیش باید فاتحه فرهنگ های متزلزل را خواند و درانتظار بود تا به فرهنگ و تمدنهای کهن هم آسیب جدی وارد شود .
چراکه غولهای صنعتی و تجاری عصر حاضر مسند قدرتهای سیاسی ، نظامی و اجتماعی جهان را در دست داشته و برای حفاظت ازمنافع اقتصادی خود به کمتراز یکسان سازی اندیشه ها و کردارهای فرهنگی و اجتماعی ملل مختلف به نفع خود قانع نخواهند بود . و این بزرگترین خطر و تهدیدی است که تاکنون جامعه ی بشری را با ابعاد و اشکال گوناگون روبرو نموده است .
گاهی برای خودم یه چیزایی می نویسم . و بعضی مطالب را تو وبلاگم بارگذاری می کنم. وبلاگ نویس نیستم فقط دوست داشتم برای خودم وبلاگ داشته باشم.